Vakuus.fi – Maksa vain korot

Vakuus.fi (Suomen vakuusrahoitus Oy) tarjoaa palvelun, jossa vuokralainen ei joudu maksamaan takuuvuokraavuokranantajalle. Yritys antaa takuun vuokranantajan pyytämälle takuuvuokralle. Vuokralainen maksaa vakuussummalle vain korot kuukausittain. Vuokralainen saa siis hoidettua takuuvuokran vain pienellä kuukausierällä. Korko on alhainen 9,5 % +3 kk euribor, joka on verrattavissa pankin kulutusluoton korkoon.

Rahoituksen hakeminen on täysin ilmaista eikä se velvoita sinua mihinkään. Voit siis hakea rahoituspäätöksen valmiiksi ja päättää sopivan asunnon löytyessä otatko palvelun käyttöösi.

AVAA ILMAINEN TILIVakuus.fi – helpoin tapa takuuvuokran rahoittamiseen

Vakuus.fi tarjoama palvelu on edullinen ja helppo tapa rahoittaa takuuvuokra. Kuukausittaisen erän saat laskettua yllä olevalla rahoituslaskimella. Voit avata käyttäjätilin vakuus.fi palveluun ja hakea rahoitusta takuuvuokrallesi. Rahoituksen hakeminen on täysin ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään. Voit hakea rahoitusta esim. 2000 € saakka ja mikäli haluat ottaa palvelun käyttöön, täsmennät tarkan summan löydettyäsi sopivan asunnon. Maksat siis korot vain tarkalle takuuvuokran summalle, et hakemallesi rahoitukselle. Voit siis huoletta hakea rahoituspäätöstä enemmän, mitä todennäköisesti tarvitset. Saat rahoituspäätöksen 15 minuutissa.

Rahoitusta voi hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Avaa ilmainen tili.

Vuokralaisen kannalta oikeusturva on erinomainen. Et joudu odottamaan takuuvuokran palauttamista vuokranantajalta.