5 tapaa rahoittaa takuuvuokra

Muuton yhteydessä on rahalle usein parempaakin käyttöä kuin maksaa ensimmäisen kuukauden vuokra sekä takuuvuokra, jonka suuruus on yleensä 1-2 kuukauden vuokran verran. Summat tekevät usein suuren loven lompakkoon. Tiesitkö, että takuuvuokraa ei kuitenkaan ole välttämätöntä maksaa rahassa vuokranantajalle? Takuuvuokra.com kertoo sinulle viisi parasta tapaa rahoittaa vuokravakuus.

Vanhemmat

Halvin ja paras vaihtoehto

Vakuus.fi

Nopea, helppo ja edullinen. Meillä voit maksaa pelkät korot.Edullinen.

Pankista

Vuokravakuustilin avaus on hidasta. Huono oikeusturva. Asiointi omassa pankissa.Halpa.

Kulutusluotto

Kallis vaihtoehto

Pikavippi

Erittäin kallis, korko jopa 1000 %. Huonoin vaihtoehto.

1. Vanhemmat

Halvin ja paras vaihtoehto, mutta aina tämä ei ole mahdollista.

2. Vakuus.fi – Maksa vain korotLUE LISÄÄ!

Vakuus.fi tarjoaa edullisen ja helpon tavan hakea rahoitusta takuuvuokraan. Maksat vain korot takuuvuokran suuruiselle summalle. Voit lukea lisää miksi palvelu on mielestämme paras vaihtoehto takuuvuokran rahoittamiseen. Rahoitushakemuksen teet kätevästi avaamalla käyttäjätilin Vakuus.fi palveluun verkkosivuilla.

3. Pankista

Pankista voi ottaa lainaa takuuvuokraan ja/tai avata vuokravakuustilin. Vuokravakuustilin avaus on melko hidasta, koska joudut ensin varaamaan pankista ajan. Monesti vuokra-asunnot menevät nopeasti, joten tähän ei välttämättä ole aikaa. Lisäksi vuokravakuustilissä on huono oikeusturva vuokralaisen näkökulmasta. Vuokranantaja voi käyttää rahoja ilman vuokralaisen suostumusta. Hyvänä puolena pankkilainassa on, että se on edullinen.

4. Kulutusluotto

Kulutusluotot rahoituslaitoksilta ovat kalliimpia vaihtoehtoja kuin vakuus.fi tarjoama palvelu. Sinun on myös pakko tehdä lyhennyssuunnitelma luoton maksuun, joten et voi maksaa vain korkoja.

5. Pikavippi

Ylivoimaisesti kallein vaihtoehto. Suosittelemme vain siinä tapauksessa, että sinun on pakko saada vakuussumma nopeasti maksettua ja olet varma siitä, että saat pikavipin nopeasti maksettua.